Nieuws

Edith van Dijk beste zwemster 2008 volgens Amerikaanse verkiezingen

2 januari 2009 - Edith van Dijk is bij de Amerikaanse verkiezingen open water zwemmen gekozen tot beste zwemster van het jaar 2008.

Edith van Dijk genomineerd

20 november 2008 - Langeafstandszwemster Edith van Dijk is een van de 11 genomineerden voor de titel "2008 world open water swimming woman of the year".

Edith van Dijk opgenomen op Wall of Fame

29 september 2008 - Op zaterdag 27 september is Edith van Dijk opgenomen op de Wall of Fame van de gemeente Medemblik. Edith van Dijk zorgde hier zelf voor, door een levensgrote (actie)foto van haarzelf te onthullen op de Wall of Fame op kunstijsbaan 'de Westfries' te Hoorn. Edith van Dijk is hiermee de zesde internationaal befaamde sporter die een plaats krijgt op de eregalerij.

Edith van Dijk zwemt naar vijfde plaats op de 25 km

14 september 2008 - In haar laatste internationale wedstrijd, de 25 kilomter op het EK in Dubrovnik, heeft Edith van Dijk beslag weten te leggen op de vijfde plaats.

Weer vierde plek voor Edith van Dijk

9 september 2008 - Edith van Dijk is op het EK open water op de 10 kilometer als vierde geŽindigd. Een dag eerder werd Edith al vierde op de 5 kilometer.

Vierde plaats voor Edith van Dijk op EK open water

9 september 2008 - Langeafstandszwemster Edith van Dijk heeft vandaag op de 5 kilometer tijdens het EK zwemmen in open water in Dubrovnik, KroatiŽ, beslag gelegd op de vierde plaats.